Inflytt

OM vi har väldigt tur så flyttar vi in nästa vecka, alltså nu på Fredag, den 4 Februari. Men något säger mig att det inte kommer bli så. Hm, det har blivit framflyttat och försenat ett antal ggr nu så jag blir ju inte förvånad.

Allt hänger på köksfläktarna :)

Uppdatering:
Målningen borde vara klar idag. Allt klinker och kakel är på plats, köket är nästan klart (en hel del justeringar......), fondtapeterna hoppas jag är på plats, kaminen är på plats och besiktigad, golvvärmen installerad, bergvärmen är i gång och verkar fungera bra.... (hoppas)..., larmet klart.

Det som är kvar är ju att köket skall bli klart... golv i vardagsrummet skall läggas (om dem inte gjort det i helgen dvs), några utomhuslampor kvar att sättas upp, lite fogning invändigt, elcentral skall bli klar, tvättmaskin o tumlare återstår, skjutgarderob i hallen skall på plats... hm... ja sedan kan vi flytta in! Men först sista besök av kvalitetsansvarig och sen slutbesiktning! Längtar.

idol 2010

Jag lagade mat igår och lyssnade på radio. Dem spelade Idol vinnaren Jay... hans cover på "Like a prayer" (Madonna).

Vem borde vunnit Idol 2010? Jay? En junkie? Tydligen tycker TV4 att det är okej att deltagarna röker på för han åkte ju inte ut efter avslöjandet. Eller ville inte TV4 kicka han för rädslan över vad Svenska folket skulle tycka om att dem skulle kicka deras lille favorit?

Eller Minnah? Som åkte ut för att hon inte dög....! Men som fick komma tillbaka igen...? Eh? För att hon tagit sånglektioner och sjöng mycket bättre andra omgången?? Neh...

Ingen av dem är i mina ögon värdiga vinnare. Blä. Dessutom slaktar han en utomordentligt bra Madonna-låt. Det skär i öronen.


Imorrn kommer bilder från huset... :) kanske.

RSS 2.0