Vindkraftverk

jaha och hur kommer det se ut med en massa vindkraftverk då? Göteborgs Energi vill sätta upp massa på andra sidan sjön på toppen av "berget". Konstigt att man inte fick höra något om detta när vi köpte tomten men då kanske inte kommunen visste något om detta men hur som helst så är det ju ingen som kontaktat oss för att fråga vad vi tycker i alla fall.

vi bygger inte ett hus för flera miljoner för den fina utsiktens skull för att få kolla på en massa vindkraftverk! vi köper inte tomten för 450.000:-, lägger ner minst  100.000:- på tomten och flera miljoner på ett hus för att få utsikten förstörd av en massa vindkraftverk.

hur tänker svenljunga kommun? åh vad man kommer rekommendera andra att flytta hit? skulle inte tro det! vem vill ha vindkraftverk som utsikt?? stämmer väl inte riktigt överens med kommunens fina annonser om det exklusiva sandsjön...

va trött jag blir.

inte nog med att kommunen säger att dem skall fixa och asfaltera området mellan väg till tomtgräns och sen tar tillbaka det. nu kommer det här med. hoppas i alla fall att det inte är klubbat och bestämt att det skall bli vindkraftverk för det vill i alla fall inte vi ha. Och om Svenljunga tänker efter så lyssnar dem på de boende runtomkring som det berör.

bye bye!

Nu packar vi våra saker och åker hem igen! :)

reflection on the water

För er som inte vet det så har vi varit på semester sedan den 18 September, alltså avgjordes valet under vår semester när vi är på andra sidan jorden. Hur som helst så är jag inte så förvånad över att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen, det var ju ganska väntat och att de kom in i en hel del kommuner och att stödet ökat sedan förra valet.
Skitkul! Not. F*n säger jag. Dem hör inte hemma i politiken eller i demokratiska sammanhang. Trots att dem kallar sig för SverigeDEMOKRATERNA.
Tack till alla er som inte röstade i valet! Till er som inte hann... orkade... inte kunde eller ville för att ni inte är insatta... se nu vad som hänt!! Det är inte helt och hållet ert fel men en stor del! Hade ni bara röstat så hade de inte fått sådant sort inflytande och kanske rentav inte ens kommit in i riksdagen!
"Jag hann inte" - man får faktiskt förtidsrösta så man hade liksom 2 veckor på sig!!!!
"Jag orkar inte" - ne men du orkar sitta hem och glo på tv, äta och gå på toa m.m.??
"Jag är inte insatt" - rösta blankt då för f*n!!
"Jag bryr mig inte om hur det går" - då skall du inte heller ta del av samhällets fördelar!
Jag säger bara detta - Sverigedemokraterna är parasiter. Jag skall personligen göra det till min uppgift att aktivt arbeta fram till nästa val, alltså jag skall i 4 år arbeta med att omvända och väcka människor så att när det väl är tid för val 2014, då åker SD ut från riksdagen och ut från kommunerna i kringliggande där jag bor i alla fall. That's my life mission i 4 år framöver i all fall.
Om 4 år kommer det låta - Snipp snapp slut, så var sagan slut!

i am fake! you f*cking gay!

Igår (fredag) lyckades jag reta upp en försäljare som sålde kopior av märkesparfymer, ex. Armani, Hugo Boss m.m. Jag förklarade att jag betalar inte 35USD för en flaska som är en kopia. Inte ens 20USD som han själv prutade ned det till. Då är det inte parfymen som är fake längre utan jag...!
Eh? Hallå? Jag står där med Calvin Klein väska, Kenneth Cole skor, Armani piké (allt äkta - köpt i designermärkenas egna affärer) och han påstår att MOI är fake? No no no...
Dessutom är jag en f*cking gay...  ah det fick han rätt i alla fall :)

pictures of new york


RSS 2.0