Vindkraftverk

jaha och hur kommer det se ut med en massa vindkraftverk då? Göteborgs Energi vill sätta upp massa på andra sidan sjön på toppen av "berget". Konstigt att man inte fick höra något om detta när vi köpte tomten men då kanske inte kommunen visste något om detta men hur som helst så är det ju ingen som kontaktat oss för att fråga vad vi tycker i alla fall.

vi bygger inte ett hus för flera miljoner för den fina utsiktens skull för att få kolla på en massa vindkraftverk! vi köper inte tomten för 450.000:-, lägger ner minst  100.000:- på tomten och flera miljoner på ett hus för att få utsikten förstörd av en massa vindkraftverk.

hur tänker svenljunga kommun? åh vad man kommer rekommendera andra att flytta hit? skulle inte tro det! vem vill ha vindkraftverk som utsikt?? stämmer väl inte riktigt överens med kommunens fina annonser om det exklusiva sandsjön...

va trött jag blir.

inte nog med att kommunen säger att dem skall fixa och asfaltera området mellan väg till tomtgräns och sen tar tillbaka det. nu kommer det här med. hoppas i alla fall att det inte är klubbat och bestämt att det skall bli vindkraftverk för det vill i alla fall inte vi ha. Och om Svenljunga tänker efter så lyssnar dem på de boende runtomkring som det berör.

Kommentarer
Postat av: Marica

Hej hej!

Som ni har sett i vår blogg är inte vi heller så glada av detta med vindkraftverken (särskilt inte Emil).



Det verkar i alla fall inte vara bestämt än hur det blir. Här kan man läsa lite mer om projektet:



Vindkraft_Sexdrega_DXNI-10020433.aspx" rel="nofollow">http://www.goteborgenergi.se/PrivatVindkraft_Sexdrega_DXNI-10020433.aspx



Jag hoppas länken fungerar.

/marica

2010-10-31 @ 23:00:45
URL: http://www.byggerhus.se
Postat av: Marica

Hej!



Nu har vi fått post till er igen, det är från Telia. Ni kan ju komma och hämta det när ni har vägarna förbi.

2010-11-02 @ 17:14:32
URL: http://www.nyggerhus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0