Byggmöte, HTH & IKEA + hund & semester?

Igår hade vi möte med vår tilltänkta byggare :) inget kontrakt skrivet än men det kommer snart. Vi har ju fått offert från HTH och det gick ju på en del, vi skall till Gbg på Onsdag och skall samtidigt då kika in på IKEA för att kolla på deras kök för att få en liten jämförelse.

I dagarna skall vi lämna över alla papper på huset, när det gäller utseendet så att vi har alla kompletta ritningar för att kunna lämna in bygglovet :) vilket vi måste göra väldigt snart :) Tanken är ju att byggaren skall köra igång i Augusti.

Sedan är det fullt upp med att bestämma val av inredning m.m. i huset. Utöver allt annat som händer och sker i våra liv, semester, hundköp, födelsedag och så jobbet som tar det mesta av tiden.

Just det, möte på tisdag med min farbror på Tisdag, tanken är att han skall vara vår KA.

Kommentarer
Postat av: BuxboLinda

Hej! En ny i Sandsjön! Det verkar bli ett fint område, ligger bra vid sjön. Vad roligt för er! Härligt när det går framåt! Ett tips angående bygglov, tänk på att kommunen inte gör många knop under juli (=semesterdött) Ha det bra!

//L

2010-06-13 @ 22:20:33
URL: http://www.buxbo.se
Postat av: marica

Hej hej!



Tänkte bara tacka för trädgårdstipsen som ni lämnat i vår blogg (www.byggerhus.se). Kul att vi snart får en lite närmare granne, de andra känns lite långt borta. Just nu är det mest jord och sten man ser när man tittar ut genom fönstren, men som tur är har man ju sjön också inom rimligt avstånd. Vi kanske kikar förbi på Cramers någon dag, då får ni tipsa om någonting lättskött :)

2010-06-14 @ 18:08:57
URL: http://www.byggerhus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0